Coronamaatregelen

Goed nieuws! Bibliotheek Heiloo is vanaf donderdag 19 november weer open voor bezoekers. We kijken ernaar uit u weer te verwelkomen.

 • Bekijk hier onze Coronamaatregelen
 • Onze openingstijden vindt u hier
 • Zaterdag 28 november 10.30 - 12.30 uur

  Minecraft Challenge: Bouw de vuurtoren uit het boek Lampje!
  In deze Minecraftworkshop bouwen we de vuurtoren uit het boek Lampje van Annet Schaap.
  Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud en heb je ervaring met bouwen in Minecraft? Geef je dan snel op!

 • Twee voorstellingen zondag 29 november 11 en 12 uur

  ‘Waar is Pietje nu?’

  Het kanariepietje van Piet is zoek. Het vogeltje is gevlogen. Dus wordt het hele Pietenhuis op z'n kop gezet en blijken er heel wat vreemde vogels rond te vliegen. Of zou Sinterklaas er iets meer van weten..?

  Lees meer voorstelling 1

 • Gregory, Marlijn en Tom lezen voor. Jij ook?

  Gregory Sedoc, Marlijn Weerdenburg en Tom Groot lezen graag voor. Speciaal voor BoekStart laten zij zien hoe en wanneer ze dat doen. Voorlezen kan namelijk altijd en overal! Heb jij hun video’s al gezien?

 • Over de regels, klachten en testen

  Er is een overzicht gemaakt in begrijpelijke taal met adviezen over het Coronavirus. Ook te lezen in het Arabisch, Tigrinya, Turks en Engels.
  Geef het door aan iemand die daar belang bij heeft!
   

 • Het thema: Kleine geschiedenis, grote verhalen

  Kom tot en met 14 december naar Bibliotheek Heiloo en u ontvangt het geschenkboek cadeau*. (*) op vertoon van uw bibliotheekpas, zolang de voorraad strekt.

 • In Bibliotheek Heiloo

  Van woensdag 25 november t/m vrijdag 27 november houdt de voedselbank een inzamelingsactie in Bibliotheek Heiloo. De boodschappen die verzameld worden, zullen worden verdeeld onder de klanten van de voedselbank. Helpt u mee?

Actueel

Volg ons op .....

Ruimte huren

Kosten en alle mogelijkheden van onze zaalhuur vindt u hieronder

Delpher

In Delpher vind je miljoenen gedigitaliseerde teksten uit Nederlandse kranten, boeken en tijdschriften die je allemaal woord voor woord kunt doorzoeken.

Twitter

De Bibliotheek op School: dBOS

Met de Bibliotheek op school slaan onderwijs, bibliotheek en gemeente de handen ineen en komt er dagelijks aandacht voor leesplezier op school én thuis.
We willen kinderen en jongeren stimuleren om meer te lezen. De Bibliotheek helpt op basisscholen om dit te bereiken. Dat doen we met deskundige lees/mediaconsulenten, met inspirerende boeken en met een goede digitale lees- en leeromgeving. Lees meer over de Bibliotheek op school en haar bouwstenen op:
 

De deelnemende scholen:

Klik op een afbeelding voor de dBOS website van de betreffende school.

dBos website Elckerlyc dBos website Springschans dBos website de Duif

Superboek

Lekker lezen met je oren! Lezen is leuk. Maar als je dyslectisch of slechtziend bent, is het ook best moeilijk. Superboek helpt! Met gratis gesproken boeken. Via internet, in een app of op daisy-cd. Heb je een leesbeperking? Schrijf je dan hier gratis in en ontdek supersnel de mooie, gekke en spannende verhalen van Superboek.