• Boekenweek 2018 met Adriaan van Dis

  Naar aanleiding van de Boekenweek 2018 organiseert Bibliotheek Heiloo een avond met Adriaan van Dis op donderdag 15 maart, aanvang 20.00 uur, in de Witte Kerk in Heiloo

 • Woensdag 28 februari van 10.00 tot 17.00 uur

  Naast de doorlopende verkoop van afgeschreven materialen in Bibliotheek Heiloo vindt enkele malen per jaar een grote verkoop plaats.

 • Maandag 26 februari van 14:00 tot 16:00 uur

  Tijdens deze CoderDojo programmeren we met Scratch, en kun je in HTML een website bouwen. Je kunt verder werken aan je eigen project of met iets nieuws starten.

 • Op maandag 19 februari kwamen 8 schoolkampioenen uit Heiloo naar onze bibliotheek voor een bloedstollend spannende voorleeswedstrijd.

  Carolijn van Wessel van obs de Zuidwester is verkozen tot voorleeskampioen van Heiloo! Zij las voor uit het boek Vals van Carry Slee

 • Het bestuur van Bibliotheek Heiloo is op zoek naar een kandidaat voor de functie van Penningmeester

  Het betreft een onbezoldigde functie

 • Dinsdag 27 februari 15:00-16:30 uur

  Kom gezellig samen spelletjes spelen! In Bibliotheek Heiloo staan op dinsdagmiddag 27 februari tussen 15.00 en 16.30 uur de leukste gezelschapspellen klaar.
  Je kunt proberen te winnen maar er zijn ook spelletjes waar je iets van kunt leren. Je ouders of verzorgers, opa of oma zijn ook van harte welkom.

Actueel

Volg ons op .....

Een goed verhaal zit tussen je oren

Passend Lezen

Ben je blind, slechtziend of dyslectisch? Dan kun je bij de Bibliotheek terecht voor gesproken boeken. De collectie bevat maar liefst 45.000 titels. Te beluisteren via streaming. Voor iedereen die een leesbeperking heeft en lid is van de Bibliotheek. 

Luister Bieb

Heb je al gehoord over de LuisterBieb-app? Hier lees je meer over deze gratis app. Met de LuisterBieb kun je genieten van meer dan 200 luisterboeken en hoorcolleges, waar en wanneer je maar wilt.

Laat je verrassen door.....

Met WelkBoek kun je op een leuke en bijzondere manier een boek uitkiezen dat precies past bij waar jij (op dat moment) zin in hebt. Probeer het snel!

Nieuwe Albums

Jeugd

Voor meer jeugd

Info voor werkstuk of spreekbeurt

Hier vind je informatie voor je werkstuk of spreekbeurt. Ingedeeld op basisschool groep 5/6, groep 7/8 en voortgezet onderwijs klas 1/2.

Superboek

Lekker lezen met je oren! Lezen is leuk. Maar als je dyslectisch of slechtziend bent, is het ook best moeilijk. Superboek helpt! Met gratis gesproken boeken. Via internet, in een app of op daisy-cd. Heb je een leesbeperking? Schrijf je dan hier gratis in en ontdek supersnel de mooie, gekke en spannende verhalen van Superboek.

Openingstijden

Online cursussen van de Bibliotheek

Leen jij al e-books bij de Bibliotheek?

Wist je dat je met je bibliotheekpas zonder extra kosten ook e-books kunt lenen? Je hebt keuze uit meer dan 10.000 e-books. Je kunt ze lezen op een e-reader, tablet, smartphone en pc/laptop. 

Streaming e-Books lezen

Een streaming e-Book kan door alle bibliotheekleden met een computer, een telefoon of tablet gelezen worden. Een groot verschil met het lenen van “gewone” eBooks is dat het boek niet gedowload hoeft te worden. Er zijn dus geen ingewikkelde en lastige beveiligingen aangebracht.

eBooks eregalerij

Ruimte huren

Kosten en alle mogelijkheden van onze zaalhuur vindt u hieronder