• Iedere zaterdag van 13:00 tot 15:00 uur

  Er is elke zaterdag iets te doen in de Maakplaats van Bibliotheek Heiloo. Lijkt het je leuk? Geef je dan snel op!

  Lees meer

 • Anita Harteveld Meijer exposeert in Bibliotheek Heiloo

  “Zolang als ik mij kan herinneren, houd ik van tekenen. Er zijn veel jaren geweest, waarin ik allerlei cursussen op het gebied van schilderen, grafische technieken en keramiek heb gevolgd. Geruime tijd ben ik nu lid van Tintoretto, een teken- en schildervereniging in Heiloo, die naast verschillende technieken ook de mogelijkheid biedt om portretten te maken.

  Lees meer

 • Iedere woensdag van 14.30 tot 16.00 uur

  Gezocht: jongens en meisjes die dol zijn op tekenen. Met deze tekencursus leer je stripfiguren maken, gekke beesten, malle robots en hele stripverhalen. En vooral veel lol hebben met potlood en papier!

  Lees meer

Actueel

Volg ons op .....

Ruimte huren

Wegens herinrichting en verbouwing is er geen ruimteverhuur mogelijk.

Delpher

In Delpher vind je miljoenen gedigitaliseerde teksten uit Nederlandse kranten, boeken en tijdschriften die je allemaal woord voor woord kunt doorzoeken.

Een goudmijn voor historische informatie

De Bibliotheek op School: dBOS

Met de Bibliotheek op school slaan onderwijs, bibliotheek en gemeente de handen ineen en komt er dagelijks aandacht voor leesplezier op school én thuis.
We willen kinderen en jongeren stimuleren om meer te lezen. De Bibliotheek helpt op basisscholen om dit te bereiken.  Lees meer over de Bibliotheek op school en haar bouwstenen op:

Deze site

De deelnemende scholen:

Klik op een knop voor de dBOS website van de betreffende school.

De Duif

Elckerlyc

De Meander

BS KC De Ontdekkers

De Radboudschool

De Springschans

De Willibrordschool

De Zuidwester

Superboek

Lekker lezen met je oren! Lezen is leuk. Maar als je dyslectisch of slechtziend bent, is het ook best moeilijk. Superboek helpt! Met gratis gesproken boeken. Via internet, in een app of op daisy-cd. Heb je een leesbeperking? Schrijf je dan hier gratis in en ontdek supersnel de mooie, gekke en spannende verhalen van Superboek.

Naar de website

Openingstijden

Jubileum Bibliotheek Heiloo

  

Jeugd

Lezende kinderen

Voor meer jeugd

Klik hier

Gratis BoekStart voor baby's

BoekStart bevordert het voorlezen aan heel jonge kinderen, want daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Haal het gratis koffertje!

Lees meer