Huismeester/Conciërge (m/v)

Draagt u Bibliotheek Heiloo een warm hart toe en werkt u graag met mensen? Bent u op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Bij ons kunt u de functie vervullen van huismeester. Een prachtige mogelijkheid om met ons de bibliotheek te maken tot een gezellige ontmoetingsplaats.

Als huismeester zorgt u ervoor dat diverse activiteiten, zoals workshops, lezingen of andere bijeenkomsten kunnen plaatsvinden. Daar kunnen ook kleine reparaties en klein onderhoud van de ruimtes bij horen. En draagt u bij aan een goede sfeer en dienstverlening.

Dit gaat u doen
• Bezoekers op een vriendelijke manier ontvangen
• Helpen bij voorbereidingen zoals ruimte in orde maken en apparatuur aansluiten
• Eventueel koffie en theezetten en schenken
• Ruimte opruimen
• Toezicht houden op netheid van de ruimte

Dit vragen wij van u
• Minimaal mbo-niveau
• Beheersing van de Nederlandse taal
• Om kunnen gaan met diverse digitale systemen
• Technisch inzicht
• Klantvriendelijk en flexibel
• Zelfstandig en oplossingsgericht

Dit bieden wij
• een plezierige en inspirerende werkomgeving
• een duidelijk takenpakket en begeleiding door vaste medewerkers
• een jaarlijkse informatiebijeenkomst en een kerstattentie
• WA-verzekering

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?
Dat kan via info@bibliotheekheiloo.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.